Blefaroplastie nechirurgicala in Moldova

Adesea, modificările legate de vârstă încep în pielea din jurul ochilor. Apar primele pliuri, pungi sub ochi, proeminența țesutului gras. Unul dintre instrumentele care vizează rezolvarea acestor probleme este blefaroplastie nechirurgicala. Ce este, cum se desfășoară procedura de cosmetologie cu aparataj și care sunt variante, va spune acest articol.

Intinerirea zonei din jurul ochilor si a pielii ochilor fără injecții, fără tăieturi și cicatrici, fără sângerări, vânătăi sau vânătăi sub ochi a devenit posibilă datorită dispozitivului unic de la compania ULTRA V - PLASMAPEN. Deși încă nu a devenit cunoscut pe scară largă în Republica Moldova, cu siguranță ar trebui să fie printre favoritele fiecărei femei.


O procedura inovatoare de intinerirea ochilor in Chisinau se numește blefaroplastia fără injecție, datorită căreia excesul de piele din zona periorbitală este eliminat, ochii arată proaspăt și tineri. Blefaroplastia cu plasmapen este o alternativă la procedurile chirurgicale, are o perioadă de recuperare mai scurtă și nu dă complicații care pot apărea după operație.


Beneficiile acestui Plasmapen sunt numeroase:

  • tratament ambulatoriu,

  • perioadă scurtă de recuperare,

  • rezultate excelente și pe termen lung,

  • crema anestezică este folosită pentru anestezie,

  • procedura poate fi efectuată atît pe pleoapele superioare, cît și pe cele inferioare,

  • preț accesibil.


Centrul Cosmetologic High Care este primul centru care dispune de acest dispozitiv unic, cu un efect atît de vizibil și puternic.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.