Inlaturarea papiloamelor si negilor in Moldova

Electrocoagulator este un dispozitiv cu plasma pentru inlaturarea papiloamelor,  negilor si fibromelor. Dispozitivul Plasma Pen, al cărui vârf al stiloului cu plasmă acționează asupra pielii printr-o admisie de aer milimetric, prin urmare, procedura de lifting cu plasma in Chisinau este considerată fără contact. În acest caz, sângerarea nu are loc, iar țesuturile înconjurătoare ale feței și corpului nu sunt deteriorate.

La High Care Center, un centru profesionist pentru tratamente corporale cosmetologice, medicul folosește un dispozitiv pentru inlaturarea electrica, lifting cu plasma sau blefaroplastia fara injectie. De asemenea, un coagulator cu plasma poate fi utilizat pentru a elimina neoplasmele, negii și papiloamele.


O gamă largă de aplicații în lupta împotriva imperfecțiunilor și caracteristicilor individuale ale pielii:

  • Inlaturarea negilor, papiloamelor, nevilor și a altor neoplasme
  • Tratamentul de acnee, post-acnee
  • Inlaturarea fibroamelor, cicatricilor, petelor pigmentate


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.