Masca de tratament Crystal collagen in Moldova 

Masca de tratament pentru fata, Crystal Collagen Mask, în centru cosmetologic High Care Center de la producătorul german Weyergans High Care!

Masca  cu colagen pentru fata in Chisinau de la Weyergans are un avantaj neîndoielnic printre toate celelalte mijloace pentru îngrijirea pielii. Este potrivit pentru toate tipurile de piele și pentru toate vârstele, în special pentru cei cu piele uscată și sensibilă. De aceea, această procedura de cosmetologie estetica a devenit mai populară.


Beneficiile Crystall Collagen Mask:

  • Riduri sunt netezite.

  • Fluxul de sînge se îmbunătățește.

  • Procesele regenerative și metabolice din celule sunt accelerate.

  • Suprafața dermului este netezită și se restabilește un ton sănătos al pielii.

  • Tonul și elasticitatea pielii cresc, se formează un oval clar al feței.

  • Sunt îndepărtate inflamațiile.


Specialiștii centrului High Care recomandă  o masca de colagen cu cristale in Moldova o dată pe săptămână. Femeile cu probleme speciale asociate cu lipsa de colagen pot folosi acest produs cosmetic mai des, de 2-3 ori pe săptămână. Poate fi combinat și cu metode hardware de intinerirea pielii.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.