Аparatele Highcare Center

Centrul cosmetelogic Highcare Center utilizează doar echipamente originale

Vacustyler

  Terapia se bazeaza pe principiul presiunii negative ( vacuum) , aplicata alternativ. Are origine in medicina spatiala, fiind dezvoltata ca proiect pentru Centrul Aerospatial .

   Vacusyler este un tunel vacumatic folosit in tratamentul celulitei, al depozitelor adipoase localizate, a tesutului conjunctiv „slab”, in tratamentul problemelor circulatorii periferice incipiente.

Odata cu aplicarea presiunii negative ( vacuum) sangele bogat in oxigen si substante nutritive este transportat catre partea inferioara a corpului, iar atunci cand se aplica presiunea pozitiva toxinele si reziduurile se directioneaza prin sistemul venos catre sistemul limfatic , spre eliminare. Efectul imediat este cel de “picioare usoare”. Procedura dureaza 30 minute si este extrem de placuta.

  Vacustyler are aplicatii si in fitness deoarece in urma procedurii se elimina acidul lactic, cauzator de febra musculara. Detoxifiaza organismul, iar rezultatele in acest sens sunt vizibile dupa prima sedinta. O ora la acest aparat este echivalenta cu o ora de jogging.

Efectele:

 • stimularea drenajului limfatic
 • stimularea circulatiei sanguine
 • efect de detoxifiere a organismului
 • combaterea celulitei
 • cresterea fermitatii tegumentului, a tonicitatii pielii prin cresterea calitatii tesutului conjunctiv
 • profilaxia bolilor vasculare ale membrelor inferioare, realizand o adevarata gimnastica vasculara

Meso Care

  INOVATIE IN DOMENIUL INFRUMUSETARII MEDICALE NEINVAZIVE

Infiltrarea profunda a substantelor active concentrate ( de tipul acid hyaluronic, vitamine, carnitina ,aminoacizi, etc) in pielea fetei, a bustului, a liniei de la baza gatului, precum si a intregului corp prin elecropermeabilizare (sistem transdermal, Meso-Terapie).

  Suplimentar, exista un program special complet automat pentru fortifierea si conturarea muschilor faciali folosind electrozi autoadezivi (Meso-Myolifting).

  Efectele sunt de cresterea fermitatii tegumentului si activarea sintezei de colagen si elastina.

Indicatii:

 • anti-aging
 • depozite adipoase localizate
 • piele fara tonus

SPM Vacupress

DRENAJ LIMFATIC MANUAL CU POMPE DE SUCTIUNE

  Bazat pe vechea traditie a aplicarii ventuzelor si pe ultimele descoperiri cosmetice si medicale ce folosesc presiunea negativa, tratamentul SPM este un procedeu manual pentru drenaj limfatic simplu, direct si extrem de eficient. Poate fi folosit selectiv pentru elasticizarea tenului, marirea si ridicarea bustului sau pentru corp.

Se lucreaza cu doua cupe de sticla de marimi diferite pentru corp sau fata, care aspira pielea. Astfel, celulele adipoase sunt intinse, membranele lor devin poroase, sunt transportate spre sistemul limfatic si eliminate. Pielea respira din nou.
  Chiar si cateva zile mai tarziu arderea celulelor adipoase continua. Grasimea este convertita in energie, aceasta fiind cea mai sigura cale de a pierde in greutate.
  Aparatul controleaza automat presiunea din cupe, aceasta este negativa sau pozitiva si e aplicata alternativ pe tesut. Sunt stimulate fluxul de circulatie si limfa si este activat metabolismul, astfel incat enzimele activeaza producerea de colagen si elastina.

SPM Аппликаторы для груди

Вакуумный массаж в Молдове успешно лечит проблемы, связанные с целлюлитом, как на небольших, так и на крупных участках тела. Вакуумный массаж благоприятно воздействует на лимфу и кровоток, выводит шлаки и укрепляет соединительную ткань.

С помощью вакуумного массажа корректируется контур живота, внутренняя поверхность бедра, стимулируются глубокие слои ткани, активизируя формирование эластина и коллагена, так же можно смягчить как «молодые», так и огрубевшие рубцы.

Slide Styler

  Drenaj mecanic al sistemului limfatic, cu efect de decongestionare

Asigura un tratament eficient acolo unde exista acumulari de grasime, toxine sau apa in tesuturi. Diferentierea fata de alte aparate de drenaj este data de existenta unei multitudini de camere cu aer care se umfla progresiv si creeaza valuri de presiune ritmice ce maseaza zonele cu probleme generand eliminarea toxinelor.

  Ajuta la detoxifierea zonelor afectate de celulita si la decongestionarea edemelor din tesuturi. De asemenea stimuleaza functionarea intestinului subtire si maseaza peretele abdominal.

  Un dispozitiv unic, cu un control de reglare patentat, Slide Styler® este numărul unu atunci când vine vorba de drenaj limfatic

 • celulita
 • edeme tisulare la nivelul membrelor inferioare si superioare
 • postoperator (postlipoaspiratie, postabdominoplastie, etc.) pentru reducerea edemelor postoperatorii
 • detoxifierea organismului
 • stimularea intestinului subtire
 • masajul regiunii abdominale cu reducerea diametrului taliei


Timp de tratament: 30 minute