Tratamente corporale

Tratamente corporale la Highcare Center

Impachetare corporala de compresie: puteți cumpăra haine de o dimensiune mai mică!

Epilarea cu ceară sau cu zahăr (shugaring) este o metodă de epilare naturală, igienică și mai...

Papiloamele cutanate apărute în zona facială sau cervicală, precum și negii de natură virală sunt ...

RF lifting este o tehnică modernă care asigură întinerirea nechirurgicală a pielii feței și ...

Una dintre metodele de tratament, care pot fi utilizate pentru a trata o serie de boli este un masaj a spatelui cu vacuum.

Tratamente corporale cosmetologice in Moldova

 Impachetare corporala si masaj spatelui in Chisinau nu au fost niciodată atât de accesibile tuturor. Oferim doar servicii de înaltă calitate, stabilind în același timp prețuri accesibile pentru acestea. Puteți vizualiza lista completă a procedurilor pe care le desfășurăm direct pe această pagină, selectând secțiunea corespunzătoare. Dacă decideți să clarificați anumite întrebări, să faceți o programare sau doar să primiți sfaturi cu privire la proceduri pe care le oferim, suntem întotdeauna gata să vă ascultăm, pentru aceasta trebuie doar să sunați la numărul nostru.

Lista serviciilor noastre include:


Inlaturarea alunitelor in Moldova este asigurată de mulți, dar nu toată lumea poate menține bara de calitate la același nivel ridicat ca și noi. Toate proceduri de cosmetologie estetica si de cosmetologie cu aparataj pentru corp sunt efectuate în conformitate cu metode moderne cu eficiență ridicată, utilizând în același timp numai produse certificate de înaltă calitate și echipamente avansate. Doar cei mai buni profesioniști din domeniul lor lucrează în salon, având un stoc impresionant de cunoștințe și o experiență bogată în munca practică pentru depilarea corpului intreg. Toate acestea, în general, ne permit să garantăm că, contactându-ne, veți primi servicii cosmetice de cea mai înaltă calitate.


Salon de infrumusetare in Chisinau High Care Center aplică în practică cele mai moderne tehnologii și consumabile pentru a vă oferi plăcere în proces și bucuria unui rezultat de înaltă calitate. Fiecare vizitator ne este drag și aplicăm întotdeauna o abordare individuală în fiecare caz individual. Contactați-ne chiar acum pentru a aprecia toate avantajele de a lucra cu profesioniști reali în domeniul lor, care știu cu adevărat ce abordări sunt cele mai bune de aplicat în anumite cazuri și sunt cu adevărat dedicați muncii și vocației lor. Nu va mai fi nevoie să căutați servicii de cosmetolog in Chisinau, pentru că pur și simplu nu veți găsi oferte mai bune decât ale noastre.

Nu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.