RF lifting corporal in Moldova

Lifting cu unde radio (RF lifting) este o tehnică modernă cu aparataj  neinvaziva a tratamentelor corporale cosmetologice. Ea oferă intinerirea nechirurgicala a pielii de fata si corp, folosind unde radio. Undele  declanșează procesele naturale de intinerirea cu o vigoare reînnoită, stimulând producerea propriului colagen și elastină.

Ca rezultat, procesele de intinerire sunt activate, care durează câteva luni după procedura de RF in Chisinau. Procedura de lifting a corpului oferă un efect anti-imbatranire durabil și pronunțat. Schimbările calitative sunt vizibile după prima procedură. Combinând proceduri complexe cu masaj corporal cu vacuum si presoterapie, pacienții obțin rezultate uimitoare.


 Efectele obținute în urma RF:

  • lifting pielii,

  • reducerea cicatricilor și vergeturilor,

  • tratamentul celulitei,

  • îngrijire activă pentru pielea palpată, atonică,

  • îmbunătățirea microcirculației cu celulită,

  • îmbunătățirea circulației sîngelui.

 

Cursul de RF lifting este de obicei efectuat în 5-15 proceduri, cu o frecvență de o dată în 5-15 zile. Sunt posibile proceduri de susținere - o dată pe lună.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.