Masaj spatelui cu vacuum in Moldova

 Una dintre metodele de tratament foarte eficiente, care pot fi utilizate pentru a trata o varietate de afecțiuni este lifting  spatelui cu vacuum. Masajul poate îmbunătăți starea unei persoane cu diverse boli ale coloanei vertebrale, precum și cu depuneri de grăsime. Un astfel de tratament corporal cosmetologic are un număr mare de efecte pozitive.


Spatele perfect de subțire datorită acest masaj in centru High Care Center, unde procedura de terapia spatelui cu vacuum in Chisinau este efectuată de specialiști profesioniști în  cosmetologie estetica si cu aparataj.


Un curs complet al unui astfel de masaj va corecta semnificativ conturul spatelui, va ameliora depunerile de grăsime din zonele cu probleme precum:

  • zona gulerului este deosebit de importantă pentru cei care suferă de „cocoașa văduvei”
  • zona lombară
  • zona omoplaților și a axilelor.


De asemenea, masaj spatelui cu vacuum in Moldova va ușura durerea de diferite origini, inclusiv osteocondroza, va ameliora spasmul muscular și tensiunea nervoasă.

Rezultate asteptate:

  • Tonul muscular crește, contururile siluetei ✔ devin mai clare,
  • Pielea devine uniformă și netedă,
  • Bunăstarea generală se îmbunătățește.

 

Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.