Body Wraping - impachetare corporala in Moldova

Impachetare corporala de compresie: puteți cumpăra haine de o dimensiune mai mică!

Imediat după procedura de lifting de compresie in Chisinau veți simți că hainele de pe voi par sa devenit prea mari pentru dvs. Acest efect magic se intensifică doar în primele ore după vizita unui cosmetician. În timpul zilei puteți reduce volumul cu 2,5 cm !!! Body wrapping elimină eficient și fără efort celulita și excesul de volum din zonele cu probleme ale corpului.


Ca alte tratamente corporale cosmetologice, impachetare corporala:

  • stimulează fluxul limfatic și metabolismul;
  • combate eficient celulita;
  • reduce volumul corpului;
  • îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii.


Cosmetologul aplică Zimt Creme, o cremă anticelulitic specială în zonele cu probleme ale corpului dumneavoastră. Ingredientele cremei: extract de iederă, ulei de scorțișoară, ulei de ghimbir, ulei de alune, vitaminele sunt foarte active și dau rezultate instantante! Sunteti impachetat într-un film special și trebuie să stai în acest cocon aproximativ o oră. În acest timp, te vei transforma dintr-o omidă într-un frumos fluture🦋 și vei flutura. Corpul vostru va deveni ușor și potrivit


Este important să înțelegeți că în kilograme nu veți schimba prea mult. Mulțumită metodei de impachetare corporala in Moldova, pierdeti în greutate în centimetri datorită faptului că excesul de lichid părăsește corpul, edem, depunerile de grăsime devin mai mici, celulita este ruptă.🧚‍♀️


Și câți centimetri ați dori să aruncați! Înscrieți-vă pentru o consultație cu un cosmetolog pentru a vă crea propriul plan de îmbunătățire a corpului!

 

Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.