Eliminarea cerculor intunecate sub ochi in Moldova

Pielea din zona periorbitală este subțire și delicată, practic nu există glande sebacee, este cea mai susceptibilă la modificări legate de vârstă, prin urmare, lucrul cu această zonă este unul dintre cele mai populare la cosmetolog. Soluția pentru o astfel de problemă este „Redensity II Eyes”, un preparat pentru corectarea brazdelor infraorbitale și eliminarea cerculor intunecate de sub ochi in Chisinau.

Umpletura hialuronica pentru corectarea canelurilor lacrimale și a luminării cercurelor sub ochi a fost produs de laboratorul elvețian de cosmetologie TEOXANE din 2012.


De-a lungul anilor, pielea noastră își pierde densitatea, elasticitatea și uneori capătă pigmentare întunecată. Ochii adânciți afectează, de asemenea, manifestarea problemei și, în cazuri rare, o modificare a pigmentării pielii sub și în jurul ochilor. Dacă aveți cercuri intunecate sub ochi, atunci aproape întotdeauna în această zonă există „goluri” în relieful pielii, apărând din nou din cauza modificărilor legate de vârstă. Prin urmare, o astfel procedura de cosmetologie injectabila este foarte importantă.


Si Ce sa facem?

Pentru a ascunde acest dezavantaj, este necesar fie reducerea transparenței pielii (pentru creșterea densității acesteia, turgor), fie asigurarea refacerii „stratului” dintre piele și vasele cu țesuturi. Creșterea reliefului pielii infraorbitale cu doar 1-2 mm poate obține un efect vizual semnificativ. Centrul High Care are injecții cu acid hialuronic care nu provoacă edem tisular și hidratează pielea.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.