Inlaturarea pliurilor nazolabiale in Moldova

Pliurile nazolabiale sunt cunoscute sub denumirea de „linii de zîmbet”. Acestea sunt cele două canaluri nazolabiale ale pielii, care separă obrajii de buza superioară. Aceste pliuri se dezvoltă pe măsură ce îmbătrînim și poate fi unul dintre primele semne vizibile de îmbătrînire a feței. De aceea, pliurile nazolabiale sunt, de asemenea, una dintre primele aspecte ale feței vizate de întinerirea sau procedurile anti-îmbătrînire a feței.

Cum să scăpăm de pliurile nazolabiale?

 În centrul nostru cosmetologic pentru corectarea  pliurilor nazolabiale se realizează corectarea pliurilor nazolabiale in Chisinau. Pe parcursul procedurii, cosmetologul introduce o umplutură specială sub rid, care îndreaptă eficient și în siguranță chiar și pliurile adînci. 


Cosmetologii noștri folosesc umpluturi pe bază de acid hialuronic de diferite densități (Radiesse, Restylane, Juviderm și altele). Densitatea medicamentului, cantitatea și tipul acestuia este selectată de medicul cosmetolog, în funcție de necesitatea clientului. Acesta se distribuie perfect pe zona injectată, păstrînd astfel aspectul natural al zîmbetului. Rezultatele se văd imediat după injectare, iar riscul de reacții adverse este minim.


Aceasta procedura de cosmetologie injectabila se efectuează sub anestezie locală. Durata - aproximativ 45 de minute. Este important să știm că putem evita ridurile profunde. 


În acest scop se utilizează masajul facial, peelingul și alte proceduri, care nu sunt injectabile. Uneori se necesită efectuarea threadliftingului, ca urmare a neîngrijirii la timp de eliminarea pliurilor nazolabiale in Molodova. Centrul cosmetologic High Care vă va oferi soluții pentru orice tip de problemă, nu ezitați să ne contactați pentru o consultație gratuită.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.