Botulinoterapia in Moldova - inlaturarea ridurilor mimice

 Botulinoterapia este o procedură ideală de cosmetologie injectabila care netezește literal riduri mimice. Efectul este obținut prin utilizarea de medicamente care conțin toxină botulinică de tip A, precum „Dysport”, „Neuronox” și „Xeomin”. Sub influența toxinei botulinice, mușchii feței se relaxează, impulsul muscular este blocat și deja în prima săptămînă se observă primele rezultate ale procedurii. Efectul procedurii poate dura pînă la șase luni.

Astăzi, procedura de botulinoterapia in Chisinau  și analogii acesteia - Dysport, Neuronox și Xeomin - ocupă locul de frunte în rîndul procedurilor cosmetice de întinerire, nu numai în rîndul femeilor, ci și în rîndul bărbaților.


 În centrul de cosmetologie High Care, sarcina principală a cosmetologului nostru este de a injecta medicamentul în mușchi, care, atunci cînd este încordat, duce la formarea de pliuri - ridurile faciale. Ca rezultat  implementării procedurii vom observa următoarele schimbări:

  • riduri orizontale și verticale de pe frunte sunt netezite,

  • riduri din colțurile ochilor sunt eliminate,

  • riduri deasupra buzei superioare sunt eliminate (Botoxul se face direct pe buze pentru a elimina ridurile faciale),

  • hiperhidroza este tratată (transpirația crescută a axilelor, frunții, palmelor și tălpilor),

  • corectarea liniei sprîncenelor și colțurilor buzelor.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in ChisinauДо
До
После
После

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.