Inlaturarea barbiei duble in Moldova

Bărbia dublă este un strat suplimentar de grăsime și piele care nu reprezintă, în mod special, semn al îmbătrînirii. În mare parte, apariția bărbiei duble este cauzată de excesul în greutate, însă paleta de factori diferă de la lipsa de activitate fizică, la cauzele genetice și ereditare sau consumul de alimente bogate în calorii.

Pentru a elimina depunerile subcutanate, au fost inventate medicamente lipolitice in Chisinau.


Lipoliticele au fost cercetate în urmă cu 30 de ani și utilizate în medicină pentru a dizolva plăcile de colesterol. Medicamente lipolitice sunt enzime naturale din soia (PPC) sau, altfel, un supliment alimentar lecitină. Această substanță este produsă de ficat și are drept scop descompunerea celulelor adipoase. În cosmetologie, la lecitină se adaugă componente speciale care îmbunătățesc starea pielii.


Procedura are loc prin introducerea unui ac subțire, astfel se introduce un lipolitic în zona selectată și activează procesele lipolizei - descompunerea grăsimilor în acizii grași. Produsele metabolice rezultate sunt excretate cu ajutorul sistemelor circulatorii și limfatice. Utilizarea lipoliticelor in Moldova poate ajuta la reducerea stratului de țesut adipos cu 4-6 cm.


Cel mai adesea, această procedura de cosmetologie injectabila este prescrisă pentru stadiile avansate ale celulitei, atunci când există tuberculi subcutanați și este necesar să faca inlaturarea barbiei duble. Alte metode de îndepărtare a depozitelor de grăsime lasă umflături severe sau vânătăi, deci nu pot fi utilizate pentru corectarea feței, gâtului sau mâinilor.


Lipolitice utilizate în centrul cosmetologic High Care, fac posibilă o femeie să devină mai subțire în orice zonă fără consecințe neplăcute. Medicamente lipolitice au un efect maxim în următoarele zone ale corpului:

  • zona bărbiei,

  • pleoapele,

  • obrajii,

  • zona gîtului,

  • depuneri de grăsime pe mîini, în articulații,

  • pe umeri,

  • zona abdomenului și a feselor,

  • toate părțile - externe și interne - ale șoldurilor.

După încheierea cursului de lipoliză, sunt reduse vergeturile, celulita este eliminată, inflamația dispare și starea pielii se îmbunătățește.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.