Bioredermalizare in Moldova

Procedura de bioredermizare este una dintre cele mai eficiente tehnici moderne de prevenire a îmbătrânirii premature de la cosmetologie injectabila. În timp, celulele pielii pierd umezeală, iar un stil de viață nesănătos exacerbează acest proces. Pentru a încetini procesul de îmbătrânire, hidratează pielea, îmbunătățește culoarea acesteia, scapă de riduri, se face o injecție de acid hialuronic și succinat de sodiu (acid succinic).

 O trăsătură distinctivă de redermalizre in Chisinau este efectul său rapid și puternic. Veți vedea imediat rezultatul procedurii, iar sesiunile ulterioare îl vor consolida și îmbunătăți.


Indicații pentru bioredermalizare:

- foto și crono-îmbătrânire

- riduri

- acnee, postacnee

- prevenirea semnelor de îmbătrânire

- recuperare după o intervenție chirurgicală plastică


 Procedura de redermalizare are un efect dublu asupra pielii de fata, îmbunătățind calitatea pielii, hidratând-o și hrănind-o din interior, precum și creând un efect de lifting ca după un lifting facial. Pentru prevenirea îmbătrânirii, procedura poate fi începută de la vârsta de 25 de ani. Numărul de ședințe în fiecare caz individual este determinat de cosmetolog la centrul de cosmetologie al High Care Center.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Другие услуги Highcare

более 12 процедур

Запись на процедуру

Чтобы записаться на процедуру, заполните пожалуйста форму. Наш специалист перезвонит вам для уточнения деталейNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.