Conturarea plastica pometilor in Moldova

 Conturarea plastica a pometilor este o procedura de cosmetologie injectabila. Aceasta este corectie injectabila a pometilor pentru a menține proporțiile feței folosind umpluturi naturale și dense. Prin introducerea materialelor de umplere în straturile mai adînci ale pielii, putem da expresivitate feței, ascunde defecte și modificări legate de vîrstă.

Compoziția medicamentului vă permite să încetiniți procesele îmbătrînire, permite o restaurare a pielii faciale, oferindu-i un aspect radiant bine îngrijit și sănătos. Procedura durează de la 20 la 40 de minute. Se face corectarea tesuturilor moi ale fetei in Chisinau, astfel încît perioada de reabilitare este practic absentă.


 Indicații pentru conturarea pometilor:

  • dorința de a corecta imperfecțiunile feței ovale,

  • obraji dărîmați,

  • canalul nazolacrimal profund, care conferă oboseală feței,

  • obraji scufundați,

  • forma necorespunzătoare a pometilor.


Corectie fetei ovale in Moldova cu preparate pe bază de acid hialuronic este absolut sigur, deoarece materialul de umplere este complet compatibil cu corpul uman. În timp, acidul hialuronic este excretat în mod natural din organism.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.