Plasmolifting in Moldova

Plasmolifting, cunoscută terapia cu autoplasmă trombocitară sau PRP lifting fetei (Platelet Rich Plasma, plasmă îmbogățită cu trombocite), este o procedura unica de cosmetologie injectabila pentru  regenerare naturală a tenului, care utilizează sîngele propriu al pacientului, recoltat prin puncție venoasă.

Anterior, astfel de proceduri erau utilizate numai în scopuri medicale pentru a îmbunătăți regenerarea pielii după leziuni și arsuri. Procedura în sine constă în injectarea subcutanată a propriei plasmă bogată cu trombocite a pacientului.


 Procedura este indicată pentru:

• sporirea producției de colagen, elastină,

• eliminarea petele de vîrstă, a ridurilor fine,

• tratarea acneei,

• tratarea cicatricilor și petelor congestive ale acneei.


O sesiune de plasmofilling in Chisinau durează aproximativ o oră. Se compune din două etape: 1) colectarea și centrifugarea sângelui și 2) injectarea subcutanată a plasmei în zonele cu probleme. Rezultatul este o îmbunătățire rapidă a stării generale a pielii, pielea tânără netedă, fără defecte vizibile. De aceea, procedura de întinerire a feței cu trombocite plasmatice se numește o adevărată descoperire în cosmetologie.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.