Mezoterpia si Biorevitalizare in Moldova

Ce este biorevitalizarea cu acid hialuronic? Cuvântul „biorevitalizare” înseamnă o întoarcere naturală la viață. Injecția cu acid hialuronic este concepută pentru a menține nivelurile de hidratare în derm. Mezoterapia cu acid hialuronic in Chisinau este o procedură pentru întinerirea feței și rezolvarea multor probleme ale pielii.

 Cum se produce biorevitalizare cu acid hialuronic?

 Această procedură se realizează prin injectarea subcutanată a substanței active. Acidul hialuronic creat sintetic are o perioadă mai lungă de acțiune, atingînd un efect care durează până la 12 luni. Înainte de injectare, pielea este curățată. Întreaga procedura de cosmetologie injectabila durează aproximativ o oră. În ciuda dimensiunilor mici ale acului, puteți prezenta disconfort în timpul procedurii. În acest caz, specialistul care efectuează procedura poate să vă aplice un anestezic cremos local.


 Care sunt indicațiile pentru mezoterapia cu acid hialuronic?

 • pielea uscată,

 • reducerea tonusului cutanat (turgor),

 • elasticitate scăzută a pielii,

 • acnee și post acnee,

 • pete pigmentate

 • riduri,

 • cercuri intunecate sub ochi.


Ca și în cazul altor proceduri cosmetice, există unele contraindicații pentru biorevitalizare cu acid hialuronic:

 • Hipersensibilitate sau alergie la preparate care conțin acid hialuronic,
 • Infecții fungice, bacteriene sau virale ale pielii,
 • Sarcina și alăptarea,
 • Prezența bolilor autoimune.


 Care este vîrsta corectă pentru începerea injecțiilor?

Capacitatea pielii de a produce acid hialuronic începe să scadă după vîrsta de 20 ani. De aceea este atît de important să recurgem la proceduri cosmetice adecvate la vîrsta potrivită. Pînă la vîrsta de 30 de ani, organismul mai are suficiente resurse pentru a menține un nivel optim de hidratare. După 30, pielea începe să răspundă factorilor externi, ceea ce duce la îmbătrînire. De aceea, se recomandă biorevitalizare cu acid hialuronic începînd cu vîrsta de 30 de ani.


 Numărul de ședințe depinde de vîrsta și starea pielii. La 30 de ani, sunt necesare 1-2 proceduri, la fiecare 15-30 de zile. Acest lucru va fi suficient pentru 6-12 luni. La 40-45 de ani, numărul de sesiuni va crește pînă la 6-8 cu o pauză de 1-2 săptămâni. Pentru a determina numărul exact de proceduri de biorevitalizare necesare, vă invităm la o consultație gratuită.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.