Mezoterapia parului in Moldova

 Mezoterapia pentru par si pielea capului este o procedură specială de la cosmetologie injectabila care vizează rezolvarea problemei căderii părului și îmbunătățirea calității părului. Mezoterapia parului in Chisinau reprezintă injecții dintr-un amestec de vitamine, microorganisme sănătoase, nutrienți, care promovează creșterea activă a părului, stimulează densitatea, volumul mare și o culoarea plăcută.

De ce o astfel de terapie este mai bună decît alte metode?

 Mezoterapia este o metodă minim invazivă de introducere la nivelul scalpului (pielea capului), la nivelul dermului, în jurul rădacinilor, a firelor de păr, de nutrienți vitali pentru un păr sănătos și strălucitor. Pacienții observă încetarea căderii părului, creșterea părului nou după aproximativ a cincea procedură. Anume prin injectare directă sunt transmise vitaminele vitale și oligoelemente care revitalizează părul.


Mezoterapia este recomandată în următoarele situații:

  • apariția unei cantități mari de mătreață,

  • mîncărime frecventă a scalpului,

  • păr cenușiu la o vîrstă relativ tînără,

  • fragilitate puternică a părului, capete despicate,

  • deteriorarea culorii părului,

  • cînd este prezentă o chelie ușoară.


 Atenție la contraindicații. Printre acestea: sarcina, alăptarea, reacții alergice la oricare dintre componentele preparatului, boli cronice, administrarea de medicamente. Înainte de procedură, cosmetologul vă va oferi o consultație detaliată pentru a benefecia de un tratament calitativ.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.