Intinerirea prin ace si Threadlifting in Moldova

Aflați care este procedura de lifting fetei de la cosmetologie injectabila care vă poate șterge ani pe față! Pe măsură ce îmbătrânim, pielea își pierde elasticitatea datorită scăderii nivelurilor de colagen și scăderii hidratării. De asemenea, mușchii slăbesc și nu mai pot strânge pielea ca înainte.

Mulți oameni sunt intimidați de metodele chirurgicale de întinerire a feței. Vestea bună este că s-a găsit o soluție care vă permite să arătați mai tânăr de câțiva ani, fără dureri postoperatorii și cicatrici - lifting fetei in Chisinau folosind fire meso. Acest tip de fir ridică pomeții, reduce pliul nazolabial, înmoaie ridurile, reduce volumul bărbiei, netezește / reduce pielea în exces în zona dublă a bărbiei.


Specialiștii numesc această procedură o procedură de weekend, datorită următoarelor caracteristici:

  • nu este necesară internarea,

  • riscul de complicații este minim,

  • nu există cicatrici, deoarece nu există incizii ale pielii,

  • timpul de recuperare este de pînă la cinci zile,

  • nu este nevoie să întrerupeți activitățile sociale.

Efectele procedurii sunt următoarele:

- Pielea pare mai tînără,

- Conturul feței este restabilit,

- Chiar și cele mai profunde riduri sunt eliminate,

- Procesul de îmbătrînire a pielii încetinește,

- Rezultatele rămîn vizibile pentru o perioadă de 2 ani.

Firele sunt introduse sub piele cu un instrument special în formă de ac, prin perforații foarte mici, aproape invizibile. Firele sunt strînse, astfel încît pielea și țesuturile de sub piele se ridică. Aceasta este o tehnică sigură și inofensivă. Filamentele de polidioxanonă sunt absorbabile, foarte rezistente și sunt compatibile cu corpul. 


Procedura de lifting fetei in Moldova poate dura pînă la o oră, iar pentru o anumită zonă, durata poate fi de aproximativ 20 de minute. Această metodă de lifting este contraindicată persoanelor care suferă de anumite boli de sînge, cancer, alergii sau procese inflamatorii. De asemenea, nu este recomandat în timpul sarcinii și alăptării din cauza modificărilor hormonale care pot afecta procesele de recuperare a organismului.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.