3D Modelare fetei in Moldova

Cosmetologie injectabila  modernă oferă o varietate de servicii axate pe întinerire și corectarea aspectului. 3D сonturarea plastica in Chisinau este o adevărată descoperire în cosmetologie. La urma urmei, această tehnică permite eliminarea non-chirurgicală, netraumatică și imediată a unor astfel de manifestări vizibile ale modificărilor legate de vârstă, cum ar fi ptoza gravitațională (țesuturile moi cedate), pierderea clarității ovalului feței, eșecul pomeților, pliurile nazolabiale, ridurile profunde etc.

Ce probleme poți rezolva?

Armonia trăsăturilor faciale este principalul obiectiv pe care îl urmărește un cosmetolog atunci când începe 3D modelare barbiei in Moldova. În acest caz, medicul High Care Center acționează ca un sculptor care adaugă, ridică și mărește în acele zone în care este necesar.


  Această tehnică de injectare permite, în primul rând, să recreeze volumul acolo unde acesta lipsește, ceea ce ajută, de asemenea, la obținerea unui efect de tensiune și la crearea contururilor cizelate. Adică, prin introducerea unui umplutură pentru volum în partea superioară a feței, medicul lucrează și la contururile sale inferioare. 

În termeni simpli pentru fete, ca parte a procedurii de modelare 3D, li se oferă de obicei volum în zona pomeților, bărbie, sprâncene, ceea ce îndepărtează din nou căderea țesuturilor. Nu trebuie uitat că acidul hialuronic este responsabil și pentru regenerarea de țesuturi noi. Prin urmare, pe lângă lifting și sculptură, ca rezultat, pacientul primește nu numai un nou „cadru” al feței, ci și o piele mai netedă și reîmprospătată.


  Veți vedea primele modificări în câteva minute după procedura de lifting - contururile feței vor deveni mai clare și mai strânse, iar pliurile nazolabiale vor fi netezite. O ușoară umflare poate persista câteva zile. Dar rezultatul final merită: pentru anul următor pielea ta este uniformă, tonifiată, fața ta este sculptată, bine definită și arăți cu câțiva ani mai tânăr.


 Lista indicațiilor pentru conturarea plastica a fetei in Chisinau este destul de largă, deoarece cu ajutorul acestei proceduri puteți corecta trăsăturile feței, puteți scăpa de asimetrie, puteți ascunde urme ale modificărilor legate de vârstă și puteți simula o nouă formă - explică medicul principal V. Cazacu, specialist al High Care Center.


Vă puteți înscrie pentru o consultație apelând 022 81 16 81.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiНаши работы

Индивидуальный подход и решение красоты

Nu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.