Peeling galben cu retinol in Moldova

Peelingul este o alternativă demnă la întinerirea chirurgicală, deoarece, datorită cosmetologiei estetice, vă permite să reîmprospătați fața, să scăpați de cicatrici, să neteziți și să eliminați ridurile de pe piele într-un mod non-chirurgical.

Peeling galben este o nouă treaptă în industria cosmetologiei, care s-a stabilit cu succes în Europa ca un instrument eficient în lupta împotriva problemelor estetice și ca o modalitate de a fi mai aproape de standardele de frumusețe. Este un tip de peeling chimic din categoria suprafeței mijlocii.


În medicina estetică, procedura de peeling cu retinol in  Chisinau este una dintre procedurile chimice cu efect superficial asupra straturilor superioare și medii ale epidermei. Metoda își datorează numele retinoidului, un analog structural al vitaminei A, care este un ingredient activ cu capacitatea de a colora pielea în galben. Se mai numește peeling de retinol.

Scopul procedurii cosmetice de peeling galben este de a combate influența timpului, adică schimbările legate de vârstă, precum și cicatricile și pigmentarea. În timpul manipulării, circulația sângelui este activată, celulele sunt restabilite, producția de proteine este stimulată. Impactul afectează decolteul, pielea delicată a pleoapelor, gâtului, spatelui și mâinilor.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.