Tratarea cuperozei si rozaceei a pielii in Moldova

Cuperoza și rozaceea au devenit un adevărat flagel al secolului XXI. Până în 2020, rozaceea afectează 415 milioane de oameni din întreaga lume. Venele păianjenului și roșeața sunt deosebit de frecvente la femeile cu piele deschisă cu vârsta peste 30 de ani, cu tipuri de piele sensibilă.

Cuperoza este considerată etapa inițială a rozării. Se manifestă ca vase de sânge dilatate, roșeață și mici linii roșii sau albăstrui. La o inspecție mai atentă, o plasă capilară poate fi luată în considerare în zonele cu probleme.


Rozaceea este, de asemenea, o boală vasculară a pielii în care apare roșeață, vene de păianjen, pustule și sigilii persistente pe față. Rozaceea este mai dificil de tratat și este însoțită de recidive. Nu există un remediu definitiv pentru rozacee. Cu toate acestea, medicamentele și tehnologiile moderne, datorită cosmetologiei estetice, pot opri problema timp de câteva luni.

Rezultate bune în tratarea  rozaceei in Chisinau dau crioterapia, electrocoagularea și dermabraziunea. Fotocoagularea și crioterapia locală sunt singurele metode fiabile de combatere a rețelei vasculare extinse. Toate aceste tehnici sunt utilizate în centrul cosmetologic High Care. 


 Cosmetologii experimentați ai centrului vă vor oferi recomandări importante pentru îngrijirea pielii, care este predispusă la semne de cuperoză și rozacee. Iată cîteva dintre ele: în primul rînd, trebuie să abandonați principalii declanșatori ai bolii:

  • alcool,

  • mîncare picantă,

  • temperaturi extreme,

  • expunerea la soare.

 

Vitamina A sau retinolul întărește epiderma și funcțiile de protecție ale pielii, îndepărtează petele pigmentare și stratul cornos, întărește porii și reduce acneea. O astfel de terapie are un efect bun asupra stării generale a pielii și previne manifestarea activă a rozaceei.  Asigurați-vă că utilizați protecție solară. Factorul SPF pentru cei care suferă de rozacee ar trebui să fie de cel puțin 30.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.