Tratamentul de acnee in Moldova

 Tratamentul de acnee - tehnologie de aparataj în centrul de cosmetologie estetica High Care Center. Acneea este o problemă larg răspândită care afectează nu numai tinerii în perioada pubertății și maturizarea, ci și adulții.

  Problemele cu tractul digestiv, dezechilibrul hormonal, stresul frecvent, îngrijirea necorespunzătoare pot deveni condiții prealabile pentru apariția erupțiilor cutanate și a acneei, chiar și la cei a căror vârstă a trecut mult timp de douăzeci de ani. Boala acneei (acneea pe scurt) este periculoasă deoarece duce la deteriorarea fizică a pielii, după care rămân cicatrici vizibile. De aceea, este extrem de important să începeți tratamentul de cosuri in Chisinau în primele etape ale bolii. Din fericire, există o serie de tehnici moderne eficiente pentru aceasta.


 Tratamentul nostru împotriva acneei se efectuează numai după consultarea unui dermatolog, care prescrie o terapie individuală. Tratamentul, de regulă, are loc sub forma unui curs de zece sesiuni, fiecare dintre acestea începând cu o procedură obligatorie de curățare profundă. Pentru aceasta se folosesc peelinguri chimice și curatarea manuala a fetei in Moldova, după care puteți începe  tratament cu aparataj si medical!


 În funcție de starea pielii, dermatologul nostru va prescrie cele mai optime proceduri individual pentru fiecare pacient! Folosim tratamentul de acnee cu aparataj pe echipamentele germane, care este exclusiv salonului nostru in Chișinău!


Ce dispozitive folosim pentru a trata acneea?

  • Meso Care de la producătorul german Weyergans High Care cu ajutorul căruia se injectează preparate specializate sub piele. Fondurile corectează efectiv funcționarea defectuoasă a glandelor sebacee. De asemenea, au proprietăți bactericide și antiseptice suplimentare, oferind protecție împotriva inflamației și îmbunătățind proprietățile regenerative ale pielii.
  • Dispozitivul german LDM Sono Skin de la Wellkomet a demonstrat un tratament hardware foarte eficient pentru acnee! Suntem mândri de rezultatele obținute, iar pacienții noștri au lăsat doar recenzii bune!
  • De asemenea, folosim terapia foto și cu LED pentru a trata acneea. Aparatul unic de tratament foto Wavemed tratează cu succes acneea, coșurile și punctele negre. Și ca bonus, oferim terapie cu LED care îmbunătățește efectul medicamentelor și ucide bacteriile care provoacă acnee și cosuri.


  Cosmetologia modernă ne oferă noi metode de combatere a acneei și a coșurilor. Clinica noastră acordă o atenție specială tehnicilor de injectare, unde medicii și cosmetologii noștri organizează în mod regulat cursuri de instruire în Moldova și în străinătate.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.