Peeling Jessner in Moldova

  Peeling Jessner este un tratament dermato-cosmetic, care folosește un preparat combinat, format din mai multe ingrediente, cu scopul de a îndepărta celulele moarte de la suprafața tenului, curățînd astfel porii de toate impuritățile cu care au fost acoperiți. 

Peelingul Jessner are în compoziție:

Acidul salicilic este un exfoliant minunat care este conceput pentru a îndepărta stratul keratinizat și pentru a scoate la iveală pielea tînără, subțire și sănătoasă.


 Resorcinolul este un preparat medical, un antiseptic care are efecte antibacteriene și de vindecare a rănilor. Este folosit împotriva acneei și erupțiilor de pe față. Ameliorează roșeața și iritarea după procedura de curățare.


 Acidul lactic este un hidratant indispensabil. În procedura de peeling Jessner pentru fata in Chisinau, el acționează ca o contrapondere a acidului salicilic, care usucă foarte mult pielea. Acidul lactic contribuie la producerea unui factor de hidratare și nu permite exfolierea puternică. Datorită acestei componente, pielea arată proaspătă și păstrează umiditatea. Acidul lactic favorizează regenerarea celulară și producția de colagen.

 Împreună, aceste componente acționează în mod surprinzător asupra pielii, oferind un efect plăcut și de durată.


 Indicații pentru peelingul Jessner:

- piele grasă, poroasă,

- acnee și urme de erupții cutanate,

- pigmentarea pielii,

- pielea obosită, tenul gri,

- semne ale îmbătrînirii pielii.


 În urma efectuării tratamentului observăm următoarele efecte:

  • fața se luminează,

  •  pielea capătă un ton uniform, sănătos,

  • severitatea erupțiilor și acneei este redusă,

  • eliminarea petelor apărute în urma acneei,

  • porii se îngustează,

  • ridurile fine dispar.


După peelingul de la Hollywood, pielea este eliberată de celulele moarte și excesul de sebum, lăsându-l neted și moale. Fața devine proaspătă, hidratată și arată mai tânără. În funcție de numărul de straturi aplicate, peeling Jessner poate fi aplicată atât peelingului superficial, cât și pe cel mediu. Această procedură de cosmetologie estetica oferă un rezultat rapid și pe termen lung. Se recomandă peeling Jessner în cure de până la 4 proceduri la intervale de 2-3 săptămâni.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.