Curatarea combinata a fetei in Moldova

Curățarea combinată a feței face față aproape tuturor problemelor pielii. Aceasta procedura de la cosmetologie estetica este indicată în lupta împotriva acneei și a altor probleme faciale. Acest tip de curățare include metode manuale, chimice și cu aparataj.

 Curatarea mecanica a fetei in Chisinau prezintă cele mai efective rezultate în lupta împotriva punctelor negre, acneei și a altor probleme. După finisarea procedurilor de curățare, pentru o perioadă scurtă de timp, pielea va părea înroșită. Intensitatea și durata înroșirii pielii depinde în mare măsură de sensibilitatea individuală și, în medie, manifestările dispar după câteva ore. De obicei, în următoarea zi după procedură, pielea va arăta sănătoasă și curată.


 Curatarea fetei in Moldova este indicată în următoarele cazuri:

  • piele uleioasă, pori largi,

  • prezența punctelor negre pe față,

  • acnee, sau erupții cutanate,

  • grăsime și alte defecte pronunțate ale pielii.


 Procesul și etapele procedurii sunt în general similare cu curățarea cu ultrasunete. După finalizarea procedurilor mecanice de curățare a pielii, se aplică o mască cu efect de hidratare.

Curățarea mecanică regulată a pielii, cu condiția să fie efectuată cel puțin o dată în fiecare lună, vă permite să scăpați de o serie de defecte și probleme ale pielii, în urma cărora tonul acesteia devine nivelat și apare un efect catifelat. În acest caz, recuperarea apare nu numai în stratul de suprafață, ci și în straturile mai profunde ale pielii, datorită cărora nu mai apare acneea și alte simptome neplăcute.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.