Meso-Care - mezoterapia fara injectii in Moldova

Pentru recuperare, straturile profunde ale pielii au nevoie de substanțe active. Este imposibil să livrați acolo pur și simplu răspândind cremă la suprafață. Pielea este un organ de protecție care, cu o întindere excelentă, permite componentelor străine să se afle în interior.

Până de curând, singura metoda de a introduce mesococktailuri  era prin  ace. Mai târziu, a apărut o canulă, dar puncțiile nu au putut fi evitate până când savanti  nu au descoperit principiul electroporatiei. Un impuls electric, nu mai rău decât un ac, este capabil să introducă în derm acid acid hialuronic, aminoacizi, peptide și alte active. Această metodă de intinerirea se numește mezoterapie transdermica in Chisinau.


Avantajele mezoterapiei fara injectii:

  • combate rapid și eficient semnele îmbătrînirii pielii,

  • nu rănește pielea și nu necesită reabilitare,

  • este un tratament nedureros,

  • corectează ovalul feței,

  • netezește ridurile,

  • asigură un efect anti-vîrstă de durată, deoarece declanșează procesele naturale de regenerare a pielii, stimulează fibroblastele responsabile de producerea de colagen și elastină.


Cosmetologie estetica vă permite să combateți rapid și eficient apariția semnelor externe ale îmbătrânirii pielii. Folosim doar metode moderne și eficiente. Mezoterapia este o procedura neinvaziva care nu provoacă durere și prezintă un grad ridicat de eficacitate. Se bazează pe introducerea substanțelor active prin intermediul aparatului unic Meso Care.


Echipamentul original fabricat în Germania oferă o alternativă la metodele tradiționale de mezoterapia. Această tehnologie se bazează pe injectie transdermica de medicamente în straturile profunde ale pielii fără a perturba integritatea celulară. Proceduri clasice de mezoterapia constau în administrarea de agenți activi, substanțe nutritive și vitamine selectate special. Astfel, este posibil să-și redea pielea tinerețea și prospețimea de odinioară.


Dar trebuie înțeles că procedura clasică implică utilizarea acelor pentru injectarea medicamentelor, ceea ce provoacă durere și poate deveni un motiv pentru refuzul de a o efectua. În plus, după ac, oricât de subțire ar fi, există un microtraumatism pe piele, care poate provoca inflamații sau chiar infecții.


Meso Сare, mezoterapia neinvaziva in Moldova, se desfășoară fără utilizarea acelor, deci nu are dezavantajele metodei clasice, menținându-și în același timp toate avantajele. Procedura de terapie în sine durează foarte puțin, nu provoacă leziuni și nu este asociată cu durerea. Printre altele, finalizarea cursului procedurilor de electroporatie nu necesită schimbarea programului normal și a stilului de viață, deoarece nu este necesar să alocați timp pentru perioada de recuperare.


Astfel, metoda de terapia neinvaziva diferă doar prin însăși metoda de administrare a substanțelor active și a medicamentelor, în timp ce acestea din urmă rămân aceleași.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detalii

Nu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.