Tratament facial expres sau proceduri de weekend in Moldova

Doriți să vă ordonați rapid fața obosită? Acest program este special conceput în 5 pași pentru diferite tipuri de piele și toate vârstele, pentru a obține instantaneu o ridicarea pronunțată și un ten sănătos. Reface pielea obosită, stresată și deteriorată, hidratează instantaneu și conferă un lifting expres!

Tratament facial expres in Chisinau de la centrul de cosmetologie High Care Center va ajuta la îndepărtarea umflăturilor, a netezirii ridurilor și va oferi pielii un aspect proaspăt și odihnit. Experții noștri au pregătit un plan de frumusețe pentru efectul WOW. O procedură complexă din cosmetologie estetica pentru strălucirea pielii, 5 etape - 60 de minute și gata!


Pentru tratament de expres, se recomandă evitarea curățirii manuală profunde, ci doar peeling usor in Moldova. Pilingurile enzimatice îmbunătățesc semnificativ structura și culoarea pielii, chiar și în exterior, iar curățarea cu ultrasunete vă permite să scăpați de punctele negre fără a răni pielea.


 Dacă doriți să obțineți un efect de lifting, specialiștii din centrul de cosmetologie High Care vă pot oferi produse care conțin colagen, cu hidratarea profundă - măști care conțin acid hialuronic, precum și cremă care se aplică în funcție de tipul de piele.


Etapele procedurii:

1.Curățarea pielii.

2.Peeling ușor în funcție de tipul pielii.

3.Masaj clasic sau masaj cu ultrasunete sau vacuum.

4.Aplicarea serului cu peptide.

5.Aplicarea unei măști alginate.

 Vă puteți înscrie la procedură online sau sunînd la 022 81 16 81. 


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.