Peeling PRX-t33 in Moldova

Peeling PRX-T33 este un analog chimic al biorevitalizării de la un producător italian din centru  de cosmetologie estetica High Care Center!

După 10 ani de studii clinice, acest medicament a început să fie utilizat de cosmetologi, oferind pacienților tinerețe și frumusețe. Procedura de peeling PRX-T33 in Chisinau este inclusă în lista procedurilor „pauză de masă”, deoarece nu provoacă iritații și vă permite să vă întoarceți la afacerea dvs. imediat după o vizită la cosmeticiană.


Peeling PRX-T33 este produs de compania italiană de cosmetice WIQOmed. Datorită formulei sale, peelingul nu distruge celulele vii ale epidermei, ci elimină în mod eficient celulele moarte.


 Tratamentul acționează asupra pielii în modul următor:

  • Netezește ridurile fine,

  • Combate cicatricile, vergeturile, acneea,

  • Lichidează pigmentarea și pistruii,

  • Tratează de hiperkeratoză,

  • Previne îmbătrînirea,

  • Are loc o pregătire pentru alte proceduri cosmetice.

 

Nu există nicio perioadă de reabilitare după acest tip de peeling, care îi permite clientului să se arunce în afacerea ei imediat după ce a părăsit salonul. Efectul este o piele sănătoasă și uniformă, fără cicatrici, pete și efecte post-acneice. Acest peeling italian in Moldova oferă un efect de ridicare vizibil, activând sinteza colagenului în straturile profunde ale pielii. Se combină cu majoritatea procedurilor cosmetice.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.