Inlaturarea petelor pigmentate in Moldova

Esteticienii din întreaga lume avertizează: „Soarele îți omoară frumusețea”. Într-adevăr petele pigmentate apar de obicei din cauza expunerii prelungite la soare, expunerii fără protecție solară (indiferent de vreme și anotimp), înaintării în vîrstă și schimbărilor hormonale (în special în timpul sarcinii). Astfel are loc deshidratarea pielii, o scădere a elasticității acesteia, a rozaceei și a hiperpigmentării urîte.

Există multe tipuri de pete pigmentate și hiperpigmentare, din acest motiv este foarte important să primiți un diagnostic corect pentru a putea aplica tratamentul potrivit. În cadrul centrului cosmetologic High Care dispunem de următoarele proceduri, ca si de la cosmetologie estetica, pentru inlaturarea petelor pigmentate.


1. Fotointinerirea, care folosește tehnologia de pulsare intensă a luminii (IPL). Poate reduce petele maronii, melasma (hiperpigmentarea simetrică), capilarele sparte și petele provocate de soare. Această procedură minim-invazivă poate trata de asemenea, și semne ale îmbătrînirii, precum riduri și pete. Datorită timpului redus de recuperare și puținelor efecte adverse, este o procedură populară. Procedura inlaturarii de petelor pigmentate in Chisinau durează în medie o jumătate de oră. Cursul constă de obicei din 4-6 proceduri cu un interval de trei săptămîni. O astfel de terapie dă un rezultat vizibil - petele pigmentate dispar, iar pielea devine elastică și ușoară.


2. Peeling de diamant (microdermabrazie) în cîteva proceduri va îndepărta petele pigmentate și, odată cu ele, inflamațiile, cicatrici, urme de acnee și un strat de piele înrădăcinat. Recenziile clienților noștri arată că aceasta este una dintre cele mai puțin costisitoare și eficiente metode pentru un ten neted și pentru a îndepărta petele vizibile de pe față.


3. Mezoterapia rezolvă multe probleme în același timp. Aaceasta depinde de ansamblul de preparate pe care specialistul îl injectează. Medicamentele mezoterapeutice includ substanțe, care încetinesc producția de melanină, precum și componente de albire, precum vitamina C și peptide. Din ce va consta un cocktail și cîte proceduri de tratatamentul petelor in Moldova vor fi necesare, cosmetologul stabilește individual pentru fiecare caz în parte.


4. Peeling chimic se realizează folosind soluții slabe de acizi (glicolici, tricloroacetici ), care îndepărtează straturile de suprafață ale pielii și odată cu ele și imperfecțiunile. Peeling se efectuează în mai multe ședințe (4-10) în 10-15 zile. Peeling mediu cu acid tricloroacetic se efectuează în 1-3 sesiuni cu interval de 1-2 luni.


 O îngrijire corectă la domiciliu ajută de asemenea la combaterea petelor pigmentate. Cremele și serurile vor consolida și susține efectul procedurilor de mai sus. Este foarte important să protejați pielea de soare cu creme cu un factor SPF de cel puțin 30 vara, și cel puțin 15 iarna.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.