Carboxiterapia in Moldova


Centrul cosmetologic High Care vă oferă o procedura de cosmetologie estetica complet nouă, destinată îmbunătățirii proceselor metabolice și obținerii unei pieli sănătoase, tinere, frumoase!


Carboxiterapia neinvaziva pentru fata in Chisinau este introducerea contorizată a dioxidului de carbon (CO2) în stratul de suprafață al pielii. Dioxidul de carbon se formează prin amestecarea componentelor măștii active: granule și gel. CO2 molecular - penetrează foarte rapid pielea și ajunge în vasele de sînge, datorită efectului său asupra pielii:

- îmbunătățește microcircularea, fluxul limfatic și detoxifierea,

- țesuturile sunt saturate cu oxigen,

- este îmbunătățită sinteza de colagen, acid hialuronic și aminoacizi,

- celulele sunt actualizate,

- crește capacitatea de reținere a apei din pielii, crește nivelul de hidratare.


 După procedura de terapia moleculara in Moldova, pielea este vizibil întinerită, îmbătrînirea prematură încetinește, iar protecția antioxidantă a celulelor este îmbunătățită. E potrivită pentru toate vîrstele și toate tipurile de piele.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.