Masca alginata pentru fata in Moldova

  Utilizarea măștilor de față este unul dintre cele mai frecvente și eficiente produse de îngrijire a pielii.

Masca alginata in Chisinau este liderul popularității în lista procedurilor de cosmetologie estetica in salonul nostru. Masti pentru pielea au efecte antiinflamatorii și calmante, curăță și asigură o hidratare profundă, elimină toxinele, stabilizează producția de sebum.


Conform recenziilor, după masca de alge pentru fata, efectul cosmetic se observă imediat - pielea este mai elastică, proaspătă, porozitatea scade, ridurile mici sunt netezite. Masti pentru fata in Moldova sunt potrivite pentru orice tip de piele, poate rezolva diferite imperfecțiuni locale. Alginatele saturează pielea uscată cu umiditate, împrospătează pielea matură, și odată cu producția crescută de sebum, normalizează echilibrul de grăsimi.


Rezultate obținute în urma procedurii:

  • Îmbunătățirea tenului și eliminarea semnelor de oboseală,

  • Curățarea și îngustarea porilor excesiv de mari,

  • Îmbunătățirea circulației sîngelui în diferite straturi ale pielii,

  • Asigură acțiunea antiinflamatoare și îndepărtează defectelor minore ale pielii,

  • Consolidează fibrele de colagen, crescînd astfel elasticitatea pielii.

  • Corecția conturului feței, efect ușor de lifting.


 Este o mască care conține acizi hialuroni și acid alginic. Acidul alginic și sărurile sale sunt capabile să lege un număr imens de molecule de apă. Rezultatul este o substanță asemănătoare unui gel cu proprietăți utile. Pe lîngă acidul alginic, acest gel este format din vitamine, elemente minerale și proteine. Toate aceste substanțe hrănesc perfect, hidratează pielea și îmbunătățesc procesele metabolice.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.