Peeling V-carbon system in Moldova

  V- Carbon System este un  peeling italian si sistem de peeling  cu carbon in Chisinau pentru toate anotimpurile. O alternativă unică de la cosmetologie estetica numai la metodele de injectare, precum și o alternativă la cosmetologia cu aparataj, care nu necesită reabilitare.

Sistem de peelingn oferă:

  • regenerare,

  • efect de lifting,

  • exfoliere,

  • curățarea pielii.


Sistem de peeling in Moldova V-Carbon System este un termen nou în cosmetologia modernă. Cu ajutorul unor astfel de produse este posibil să se obțină un efect comparabil cu acțiunea toxinei botulinice sau a folosirii unor aparate mai costisitoare, fără a apela la proceduri cu laser. Este primul sistem de peeling modular cu anti-îmbătrînire, care oferă efectul de întinerire instant după prima aplicare. Pielea arată mai proaspătă, tonifiată, netedă și hidratată, ridurile devin mai puțin vizibile.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.