Fotointinerirea sau IPL terapia in Moldova

IPL utilizează impulsuri de lumină intensă pentru a viza pielea. Această lumină afectează petele de vârstă, culoarea inegală a pielii, capilarele deteriorate și roșeața generală a feței. De asemenea, terapia IPL in Chisinau stimulează producția de colagen și elastină, care conferă pielii elasticitate și ajută la strângerea porilor.

Există anumite criterii care determină dacă unei persoane i se poate administra sau nu fotointinerirea. „Candidatul ideal” pentru întinerirea IPL are:

  • Ten ușor
  • Tipul de piele atonic
  • Capilare deteriorate
  • Pete de vârstă și alte probleme ale pielii.

Pentru a rezolva toate aceste probleme în același timp și pentru a vă bucura de o piele tânără și sănătoasă, IPL este ideal pentru dvs. Procedura de fotointinerirea fetei in Moldova durează aproximativ 30 de minute, în medie durează 3 până la 5 proceduri.


Printre contraindicațiile pentru IPL, cele mai importante sunt:

  • Culoarea întunecată a pielii
  • Un bronz
  • Tulburări cutanate incompatibile cu IPL


Versatilitatea tehnologiei IPL și efectele pe termen lung sunt doar două dintre numeroasele avantaje ale utilizării acestei tehnologii. În centrul de cosmetologie cu aparataj, lucrăm la aparatul italian Venus ondulat, care a demonstrat eficacitatea incomparabilă a IPL. Pentru rezultate maxime, dispozitivul poate fi ajustat la intensitatea luminii dorită.


Venus reprezintă ani de experiență cu tehnologia IPL. Senzația de răceală experimentată de clienți cu fiecare bliț face fototerapia și mai plăcută. În același timp, Venus poate efectua procedura necesară cu o eficiență crescută în comparație cu generațiile mai vechi de dispozitive IPL. Acest lucru vă va oferi rezultate mai vizibile după un singur tratament de intinerirea.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.