Miostimularea corpului in Moldova

Miostimularea este procesul de utilizare a curentului pulsat pentru a stimula mușchii corpului. Cu ajutorul unui dispozitiv electronic special - un miostimulator, electrozii sunt direcționați către mușchii care au nevoie de stimulare, care acționează asupra lor cu impulsuri electrice.

 În timpul procedurii de miostimulare corpului in Chisinau, sub influența electrozilor, țesutul muscular este redus activ, ceea ce contribuie la regenerarea țesuturilor, restabilirea fibrelor musculare și îmbunătățirea circulației limfatice și a sîngelui. Acest lucru îmbunătățește schimbul de elemente chimice și reduce volumul de grăsime. 


Electrozii acționează asupra mușchilor greu accesibile, de exemplu, mușchii coapsei și spatelui interior, care sunt aproape imposibil de atins chiar și cu antrenament sportiv activ. Aceasta metoda de cosmetologie cu aparataj ajută la întărirea tuturor grupelor musculare. Foarte des, procedura de miostimulare este numită „gimnastică pentru leneși”. Cu un efort fizic minim și timp petrecut, puteți obține efectul maxim.


Procedura de stimularea muschilor in Moldova are un efect de vindecare pentru întregul corp. Îmbunătățește metabolismul grăsimilor și saturația straturilor superioare ale pielii cu oxigen, sistemul cardiovascular este mult mai stabil. În plus, miostimularea vă permite să evitați atrofia musculară dacă activitatea fizică este contraindicată pentru dvs. Este prescris chiar și pentru coloana vertebrală și hernii rănite.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.