Beautiful lips - hidratarea profunda a buzelor in Moldova


Buzele frumoase au atras întotdeauna atenția, fiind una dintre cele mai izbitoare trăsături ale unei femei. Metodele moderne oferă injecții diferite pentru  corectarea și imbunatatarea de forma buzelor. High Care Centru vă oferă o alternativă inovatoare de la cosmetologie cu aparataj - dispozitiv Beautiful Lips pentru hidratarea buzelor care îmbunătățește aspectul buzelor fără durere, fără complicații și fără injecții!


Cum funcționează dispozitivul?

Principiul de funcționare al aparatului Beautiful Lips se bazează pe expunerea la razele ultraviolete reci. În primul rînd, acidul hialuronic se aplică pe buze. Apoi începe lucrul cu dispozitivul. Razele ultraviolete dizolvă moleculele acidului hialuronic, ceea ce îi permite să pătrundă mai adînc în pielea subțire a buzelor. După ce buzele sunt umplute cu medicament, acidul hialuronic hidratează și le restabilește din interior, oferind buzelor elasticitate, volum și luciu. În același timp, conturul buzelor devine mai accentuat, aspectul natural se păstrează.


Care sunt avantajele procedurii?

  • Efectul se observă imediat după procedură și durează două-trei zile,

  • Buzele arată chiar mai bine decît după injecție, deoarece își păstrează aspectul natural,

  • Procedura de hidratarea a buzelor cu razele ultraviolete in Chisinau poate extinde și completa efectul injecțiilor de acid hialuronic,

  • Nu există contraindicații, efecte secundare sau perioadă de recuperare.


Care sunt rezultatele procedurii?

  • Reducerea ridurilor fine din jurul buzelor,

  • Buze hidratate intens,

  • Îmbunătățirea culorii buzelor,

  • Volumul și strălucirea sănătoasă a buzelor.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.