LED intinerirea fetei in Moldova

Terapia cu lumina este o terapie ușoară pentru față, un tratament care ajută la combaterea îmbătrînirii pielii, a acneei, a pigmentării și a bolilor inflamatorii.

Procedura de terapie cu lumina in Chisinau este o modalitate absolut naturală de a restabili pielea, utilizează doar procesele naturale ale corpului pentru a rezista semnelor îmbătrânirii.


Intinerirea LED a pielii, sau așa-numita intinerirea cu LED-uri a pielii, este interacțiunea luminii roșii și albastre biologice, care sunt livrate prin diode emițătoare de lumină, pentru a activa receptorii celulari care îi determină să producă colagen. Procedura de terapie cu LED este plăcută și absolut sigură. Deasupra capului dvs. este un aparat cu 3 mii de becuri care emit o lumină specială - roșu și albastru.


Lumina roșie, pătrunzând la o adâncime de 8-10 mm, ajunge la grăsimea subcutanată și este transformată în celulele pielii în energia fotosintezei, care stimulează producția de colagen și elastină. Colagenul este din nou „construit” din elemente de bază și umple locuri „goale” în riduri. Pielea devine vizibil mai fermă și mai elastică.


Lumina albastră este bactericidă și oxigenează pielea. Strălucirea simultană a becurilor roșii și albastre dă lumină roz. Procedura durează 10-20 de minute. Se recomandă 10 ședințe, de 1-2 ori pe săptămână. Efectul se observă după 5 săptămâni: reducerea vânătăilor sub ochi, pielea elastică, ridurile invizibile, conturul feței strâns, aspectul odihnit.


Intinerirea fetei cu LED-uri in Moldova nu depinde de energia termică și nu afectează țesuturile pielii. Astfel, pacienții nu au probleme precum vindecarea rănilor cutanate după proceduri. Tratamentul este mai ieftin decât alte tipuri ușoare de proceduri de la cosmetologie cu aparataj. Principalul beneficiu este reducerea ridurilor, pistruilor, petelor maronii, cicatricilor și roșeață. În plus, tratamentul este lipsit de durere și disconfort.


Indicații:

  • Îmbunătățirea aspectului și structurii pielii,

  • Netezirea ridurilor, oferind pielii o strălucire sănătoasă,

  • Îmbunătățirea tonusului și a strîngerii pielii, excelent pentru pielea matură, fără elasticitate,

  • Eliminarea defectelor pielii - pete de vîrstă, pistrui, capilare de singe,

  • Tratament pentru acnee,

  • Leziuni ale pielii, cum ar fi pigmentarea sau arsurile după fototerapie.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.