Fotoeliminarea vaselor si petelor pigmentate in Moldova

 Lumina intens pulsată (IPL) reprezintă o metodă eficientă în tratarea unor probleme diverse ale pielii: foto îmbătrînirea, petele pigmentate, petele apărute ca urmare a expunerii la soare sau roșeața cauzată de capilarele rupte. Procedura este ideală pentru pacienții care au un stil de viață activ, deoarece nu necesită o perioadă de refacere și are un risc scăzut de apariție a efectelor secundare.

Indicațiile pentru această procedura de eliminarea  petelor pegmentate in Chisinau sunt prezența rozaceei, rețeaua vasculară pe aripile nasului, venele păianjenului, semnele nașterii. Fotoeliminarea pentru tratarea cupurozei este, de asemenea, foarte eficientă. IPL permite, de asemenea, să efectueze cel mai popular lifting nechirurgical eficientă și sigură de astăzi - fotointinerirea de la cosmetologie cu aparataj.


Beneficii:

  • Aceasta este cea mai bună tehnologie de pînă acum cu multiple impulsuri consecutive sau o serie de impulsuri,

  • Capacitatea de a controla o serie de impulsuri, ceea ce duce la un tratament mai blînd și mai sigur, cu impact mai mic, pentru a obține rezultate bune,

  • Optimizarea controlului termic se bazează pe tipul pielii, tipul cromoforului, densitatea cromoforului; profunzimea leziunii, sensibilitatea regiunii anatomice,

  • Fluxul treptat de căldură pentru a menține un nivel sigur de căldură în mediul epidermic țintă.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau


Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.