RF lifting facial in Moldova

Tratamentul cu ajutorul curenților electrici de radiofrecvență, sau pe scurt RF, luptă împotriva ridurilor și pielii lăsate, lipsite de tonicitate. În centrul cosmetologic High Care procedura de RF lifting se realizează cu aparatul italian Wavemed Venus. Acesta funcționează pe o tehnologie sigură, eficientă și ergonomică, care permite pătrunderea pînă la adîncimea necesară pentru a obține un efect maxim.

Dispozitivul italian Wavemed Venus permite reglarea automată a încălzirii pielii. Dispozitivul poate monitoriza temperatura din epidermă, reglîndu-l automat. Astfel, pielea este protejată de supraîncălzire, ceea ce asigură confortul pacientului în timpul procedurii.


Procedura de  RF lifting in Chisinau este recomandată în următoarele cazuri:

  • Schimbarea conturului feței
  • Deformarea bărbie
  • Deformarea pielii gâtului
  • Semne ale îmbătrânirii


În timpul procedurii, moleculele de colagen sunt comprimate și în straturile mai profunde ale pielii, stimulînd procesele de regenerare naturală. Astfel, producția de colagen este stimulată semnificativ, acest proces se menține aproximativ 6 luni după procedură. Imediat după procedura de cosmetologie cu aparataj, puteți observa o ușoară înroșire a pielii, care dispare după 30-60 de minute. 


Procedura de lifting facial este neinvaziva și nu necesită o recuperare lungă. Ca efect, veți observa o scădere a ridurilor și o îmbunătățire a elasticității pielii. Pentru a obține efectul maxim, sunt necesare 4-6 proceduri, în funcție de starea pielii. Această procedură se efectuează timp de 2-4 săptămîni.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit serviciul potrivit?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.