Cavitatie corporala cu ultrasunet in Moldova

 Astăzi, una dintre cele mai eficiente proceduri pentru modelarea rapidă a corpului și reducerea excesului de depozite de grăsime este cavitatie  cu ultrasunet.

Esența cavitației este următoarea: ecografia cu frecvență joasă acționează asupra celulelor grase. În ele se formează bule, cresc în volum, încep să subțire grăsimea și să o împingă din celule, în timp ce membranele celulelor grase nu sunt deteriorate. Conținutul eliberat de țesutul gras este îndepărtat natural din organism.


Majoritatea produselor, aproximativ 90%, sunt excretate de sistemul limfatic și apoi de ficat, restul 10% sunt absorbite în fluxul sanguin, unde sunt transformate în glucoză utilă. Cavitatie mai este numită și liposuctie nechirurgicala. După procedura de cavitatie cu ultrasunet in Chisinau, nu veți avea nici pielea aspră, și nici tuberculi. Procedura vă permite să schimbați forma corpului dumneavoastră și nu dăunează elasticității și culorii pielii.


Indicatii pentru cavitatie cu ultrasunet

Liposuctie corporala cu ultrasunet in Moldova este ideală pentru reducerea volumului stratului de grăsime, tratarea celulitei, corectarea defectelor estetice după liposuctie. Efectul se observă după prima ședință și se intensifică după câteva zile. Este important să fiți conștienți de faptul că celulele adipoase pot încă stoca grăsimi. Prin urmare, este necesar să mâncați corect, să vă angajați în muncă fizică, altfel chiar și cel mai strălucit rezultat poate fi anulat.


Procedura de cavitatie afectează legăturile patogenezei celulitei, elimină manifestările acestei boli, elimină cauzele celulitei. Cursul programului anticelulitic va da un rezultat care va dura mult timp. Cavitatie poate fi combinată cu o saună cu infraroșu, împachetări corporale, miostimulare, masaj cu vacuum. Și efectul combinat al acestor proceduri de cosmetologie cu aparataj crește eficiența tratamentului.


Efecte adverse. 

Dermatologii și diverși experți spun că, în cazul cavitației, nu ar trebui să existe efecte secundare și consecințe dăunătoare, însă, rareori, persoanele care au fost supuse acestei proceduri, au prezentat roșeață, greață și sete după cavitație. Acest lucru poate fi evitat prin consumul de suficiente lichide. Și, în plus, aceste efecte dispar de obicei în cîteva ore după procedură.


 Această procedură nu trebuie efectuată mai mult de o dată pe săptămână. Acesta este motivul pentru care cavitația a fost chiar interzisă în unele țări. Au existat cazuri în care femeile au vizitat diverse saloane pentru a efectua proceduri de cavitație zilnic și, astfel, a obține rezultate mai rapide. Cu toate acestea, acest lucru este foarte dăunător, deoarece procedurile frecvente de cavitație sunt extrem de negative pentru ficat, rinichi și vezica biliară.


Contraindicații. 

În mod natural, ca orice altă procedură, cavitația are contraindicații: răceli acute, alăptare și sarcină, procese inflamatorii în timpul expunerii la ultrasunete, boli cronice, cancer, prezența unui stimulator cardiac.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.