LDM - Micromasaj dinamic local in Moldova

Proceduri de cosmetologie cu aparataj au început să ocupe un loc din ce în ce mai onorabil. Acest lucru este firesc, deoarece cu ele vă puteți umezi fără injecții, strângeți fără bisturiu și reîmprospătați fără a le deteriora. Acesta este principalul lor avantaj - traume scăzute!

Laboratoarele germane sunt lideri în dezvoltarea de noi tehnologii hardware în cosmetologie. Una dintre cele mai bune dezvoltări ale acestora este masaj dinamic local LDM - intinerirea cu ultrasunet.

 LDM terapia fetei in Chisinau se efectuează folosind unde ultrasonice de diferite frecvențe, care acționează chiar asupra grăsimii subcutanate. Pielea primește un semnal de regenerare fără puncții sau alte deteriorări. Modelarea fetei cu ultrasunet stimulează fluxul sanguin și drenajul limfatic, activează sinteza îmbunătățită a elastinei și a colagenului și, astfel, declanșează procesul de regenerare a pielii.


În High Care Center, tehnologia LDM este utilizată pentru intinerirea si lifting  pielii de fata si a decolteului. Pielea devine mai densă, strânsă, ridurile superficiale dispar și cutele sunt netezite. Tenul fetei va fi ca un ten proaspăt și sănătos.


Indicații de masaj cu ultrasunet:

- pierderea elasticității pielii;

- corectarea conturului feței;

- bărbia dublă;

- obrajii umflati si zboara;

- pliuri nazolabiale și glabelare profunde;

- piele obosită.


Lifting dinamic a feteiin Moldova se efectuează într-un curs de 10-12 proceduri, cu o durată de 45 de minute și la intervale de 3 zile. Rezultatul durează un an. Gradul de confort în timpul procedurii este maxim. Dacă sunteți împotriva procedurilor dureroase de întinerire, nu sunteți gata să vă recuperați din materialele plastice de contur și nu acceptați categoric injecțiile, atunci mașina de masaj cu ultrasunet LDM a fost concepută pentru dvs.!


Cosmetologii centrului de cosmetologie Weyergans au studiat toate posibilitățile aparatului LDM. Cu ajutorul său, reușesc cu ușurință să-și ajute pacienții să scape de defectele inestetice care le trădează vârsta. Cum vă poate ajuta un lifting facial cu ultrasunet LDM? Înscrieți-vă acum pentru o consultație cu un cosmetolog!


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.