Dermapen sau mezoterapia fractionala in Moldova

 Mezoterapia fractionala sau cu microace are ca scop stimularea producției de colagen și elastină, provocând leziuni minore la suprafața pielii.

Procedura de mezoterapia in Chisinau, Dermapen, este una dintre procedurile moderne de cosmetologie cu aparataj, care vă permite să readuceți tinerii la față după prima procedură fără nicio perioadă de reabilitare. Este cea mai blândă și eficientă tehnică disponibilă astăzi.


Cu ajutorul procedurii prin ace, puteți obține efectul de intinerirea pielii de fata, tratarea eficientă și reducerea semnificativă a imperfecțiunilor cosmetice precum cicatricile, cicatricile, reducerea porilor măriți, scăparea zonelor de pigmentare, îndepărtarea flăcării, uniformizarea culorii. După parcurgerea procedurilor, pielea pare întinerită, reîmprospătată, odihnită și sensibilă.


Procedura Dermapen in Moldova se caracterizează prin traume scăzute, nedureri și, ca urmare, perioada de recuperare este minimizată. Datorită designului unic Dermapen, puteți regla rapid lungimea acelor și rata de puncție în diferite zone. Cele mai fine microace ale aparatului au acces în cele mai dificile și sensibile locuri - în jurul ochilor, aripilor nasului și a zonei buzelor.


Principala diferență între Dermapen și mezoterapie este că adâncimea puncției este aleasă de specialist în funcție de problema de rezolvat și are capacitatea de a seta diferite lungimi de ace pentru diferite zone de fiecare dată în timpul unei proceduri. Cursul este de 4 - 6 sesiuni, după - 3 zile. După primele două proceduri de mezoterapie fracționată, se observă un efect pozitiv, care tinde să se acumuleze. Recuperarea completă și înlocuirea celulelor crește, ajungând la 100%, după 5 - 6 proceduri. Se obține un efect vizibil de lifting, intinerirea, reducere sau eliminare completă a imperfecțiunilor estetice.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau


Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.