Sistem de Vela Shape in Moldova

Vela Shape este un tratament de remodelare corporala neinvazivă cu rezultate deosebite în reducerea circumferinței și a celulitei zonelor tratate. Acesta vă ajută să obțineți un corp remodelat și bine conturat în aproximativ 3 sesiuni de tratament, făcîndu-vă să arătați și să vă simțiți mai tînără. Cel mai important este că nu se creează disconfort.


Sistemul complex de Vela Shape este format din 4 tipuri de expunere: razele infrarosii (IR), energie de frecventa radio bipolara (RF), presiune de impuls negativa (masaj cu vacuum) si acțiune mecanică asupra tesut (masaj cu role). Acest sistem de cosmetologie cu aparataj este considerat ideal pentru combaterea celulitei, a depunerilor de grăsimi și a pielii lăsate.

Tratamentul cu Vela Shape poate fi efectuat pe gît (sub bărbie), brațe, coapse, fese și talie.


Vela Shape for face:

- ameliorează umflarea,

- picioarele elimină ciori și cercurile intunecate de sub ochi,

- corectează ovalul feței,

- indeparteaza ridurile de pe gat si decolteu.


Aparat de masaj cu role in Chisinau Vela Shape la High Care Center ridică bărbia dublă în mai multe proceduri, reduce riduri de pe gât și netezește pliul nazolabial. Este foarte dificil să creezi un astfel de efect cu alte produse cosmetice. Aparatul sub presiune negativa îmbunătățește microcirculația sângelui și a limfei în zona afectată și stimulează formarea unui cadru colagen-elastină. Acest efect produce un efect de anti-imbatranire de durată. Acesta este secretul unicității și eficacității dispozitivului cu radiatii infrarosii Vela Shape.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.