Terapia cu microcurenti in Moldova

Terapia cu microcurenti - fizioterapie care creeaza refacerea sănătății pielii de fata si corp. Această procedura de cosmetologie cu aparataj  se bazează pe utilizarea impulsurilor slabe ale unui curent electric de frecventa scazuta, prin urmare acționează extrem de delicat și nedureros.

 Procedura de terapia cu curenti in Chisinau este proiectată să afecteze pielea, ganglionii și țesutul muscular cu un curent pulsat de tensiune mică, cu caracteristici diferite de frecvență. În centrul cosmetologic High Care, procedura se realizează cu aparatul Platinum Bio Ultimate.


În timpul procedurii de terapie cu microcurenti, mecanismele de auto-vindecare a țesuturilor la nivel celular sunt activate, se realizează efectul creșterii tonusului elastic al pielii și al mușchilor, se reia sinteza de colagen și elastină de către piele, ceea ce ajută la netezirea ridurilor.


Unicitatea de electroterapia aceasta in Moldova constă în faptul că puterea microcurenților corespunde cu precizia bijuteriilor cu cea pe care celulele din corpul uman „comunică” între ele. Aceasta înseamnă că procedura nu forțează celulele pielii să lucreze într-un mod diferit, ci „convinge”, așa cum se spune - „fă așa cum fac eu”, ceea ce face posibil să obții un efect mult mai mare și mai durabil al muncii depuse.


Chiar dacă procedura dă efect după 15 minute, pentru a obține rezultatul maxim, aceasta se realizează în cursuri de 10-15 proceduri. Frecvența ședințelor este de 2-3 ori pe săptămână. Pentru a menține un rezultat stabil după aceasta, este suficient să vizitați cosmetologul o dată pe lună.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.