SPM Vacupress - Masaj corporal cu vacuum in Moldova

Masaj cu vacuum în centrul de cosmetologie High Care tratează cu succes problemele asociate cu celulita, atît în zone mici cît și mari ale corpului. Metoda de cometologie cu aparataj afectează zonele ale corpului, cum ar fi: fese, șolduri, abdomen, spate, brațe etc. Efectuăm acest tip de masaj cu aparatul SPM Vacupress.

Lifting corpului cu vacuum in Chisinau acționează favorabil asupra fluxului limfatic și al sîngelui, elimină toxinele și întărește țesutul conjunctiv.


Indicaţii pentru masaj cu SPM Vacupress:

  • Modelarea și reducerea volumului corpului,

  • Eliberarea toxinelor din țesuturi (important pentru tratamentul celulitei),

  • Îndepărtarea excesului de lichide din țesuturi,

  • Tratamentul țesuturilor, vergeturilor și refacerea turgorului pielii,

  • Relaxare și ameliorare a stresului (relaxare a mușchilor spatelui și gîtului),

  • Lifting sanilor.


Cu ajutorul procedurii de terapia cu vacuum in Moldova, conturul abdomenului si suprafața interioară a coapsei sunt corectate, straturile profunde ale țesutului sunt stimulate, activînd formarea de elastină și colagen.


Vă recomandăm să utilizați:

Crema Styler - crema de masaj. Ajută la hidratarea pielii, la întărirea elasticității acesteia, la accelerarea circulației limfatice;

Ceaiul Styler - ajută la eliminarea toxinelor, substanțelor dăunătoare, curăță spațiile intercelulare ale pielii și țesutul adipos subcutanat, crește echilibrul de pH, stimulează sinteza de colagen și netezește pielea.


 Cîteva dintre efectele pe care le veți simți după o procedură cu SPM Vacupress sunt:

  1. Îmbunătățirea aspectului pielii,

  2. Diminuarea aspectului de coajă de portocală,

  3. Îmbunătățirea circulației sanguine,

  4. Purificarea și detoxifierea sistemului limfatic.

 

Studiile au arătat că combaterea celulitei prin această metodă are efecte extraordinar de bune, fiind net superioare altor proceduri cosmetologice corporale. Părțile problematice ale corpului se regenerează și obțin un aspect întinerit. Prețurile sunt foarte accesibile, luînd în considerare beneficiile practic instante pe care le veți observa.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Această procedură se efectuează utilizând dispozitivul:

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.