SLIDE STYLER - Presoterapia in Moldova

SLIDE STYLER - drenaj limfatic mecanic de la cosmetologie cu aparataj

  

Drenaj limfatic este una dintre componentele de bază ale „Tratamentului diferențiat a celulitei (DLC)”. Masaj limfatic mecanic шт Chisinau sau „cizme de aer” este un masaj delicat efectuat cu perne de aer, în care presiunea se mișcă de jos în sus: de la gleznă la genunchi, șolduri și bazin. În timpul procedurii, procesele metabolice sunt activate, fluxul limfatic se îmbunătățește, celulita scade.


Procedura este potrivită pentru persoanele cu un stil de viață sedentar, supraponderal, celulita, tulburări ale circulației venoase, după un efort fizic intens. Procedura de presoterapie in Moldova este indicată și pentru prevenirea bolilor picioarelor. Crema Styler utilizată în timpul procedurii este o cremă de masaj care ajută la hidratarea pielii, sporirea elasticității acesteia și accelerarea circulației limfatice.


Procedura din centrul nostru de cosmetologie durează până la 30 de minute, timp în care sistemul limfatic și activitatea organelor interne sunt stimulate. De asemenea, conform acestui principiu, puteți masa mâinile. După prima procedură, greutatea picioarelor, umflarea și oboseala picioarelor dispar. Există un sentiment de ușurință în tot corpul!


Pentru obținerea mai rapidă și eficientă a rezultatelor dorite, vă recomandăm să combinați această procedură cu următoarele tratamente oferite în salonul nostru:

• Masaj corporal cu vacuum (SPM Vacupress),

• Electroterapie pentru corp (Meso Care),

• Body Wrapping.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Această procedură se efectuează utilizând dispozitivul:

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.