Tratamentul celulitei cu ultrasunet in Moldova

  Celulita sau așa numitul aspect de “coajă de portocală” este una dintre multele probleme ale femeilor din punct de vedere estetic. În procent de 90%, femeile se confruntă cu această problemă și nu datorită acumularii de kilograme cum se gîndesc în general. Celulita poate apărea din cauza deshidratării, a sedentarismului, al fumatului, datorită hainelor prea strîmte ce nu permit circularea sîngelui în condiții optime, etc.

 Deși se presupune că un stil de viață sănătos, o alimentație corespunzătoare, o bună hidratare și efectuarea exercițiilor fizice ar preveni celulita, din păcate nu mereu reușim să avem stilul de viață pe care îl dorim. Pentru atingerea unui efect maxim dorit în lupta cu celulita este de preferat să căutăm saloane specializate, care dispun de proceduri speciale ale căror efecte să fie cu adevărat vizibile.


 În centrul cosmetologic High Care dispunem de următoarele proceduri:

Procedură 1. Masaj corporal cu vacuum - SPM Vacupress

O sesiune de masaj cu vacuum înlocuiește cinci proceduri tradiționale de masaj. Oricît de puternice ar fi mîinile unui terapeut de masaj, el nu va putea acționa asupra straturilor mai profunde ale pielii. Masajul cu vacuum accelerează fluxul limfatic, accelerează metabolismul în celulele grase, modelează figura, reduce aspectul celulitei și face pielea suplă și întinsă.


Procedura 2. Cavitatie - liposuctie fara operatii

Scopul acestei proceduri de cometologie cu aparataj este de a reduce volumul corpului. Astfel, cu o scădere a grăsimii corporale, celulita este de asemenea redusă. Pielea după cavitatie este sensibil întărită, defectele estetice dispar.


Procedura 3. Body Wrapping - impachetarea corporala

Aceasta este ceea ce va da un rezultat instantaneu. Pînă la 2,5 centimetri pe zi! Impachetarea corporala in Chisinau se realizează folosind o cremă specială Zimt Creme. Acesta dă un impuls puternic eliminării excesului de lichide și deșeuri din organism. Ca efect avem scăderea în volum, lucru foarte dificil de realizat cu alte proceduri.


Procedura 4. Presoterapie (Slide Styler)

Aparatul folosit pentru efectuarea procedurii de presoterapie este mai degrabă asemănător cu hainele unui astronaut. „cizmele de aer” sunt create pentru a vă elibera corpul de excesul de lichide, pentru a accelera metabolismul și pentru a consolida rezultatul din toate procedurile anterioare. Presoterapie oferă nu numai un efect anticelulitic de durată, dar oferă și o senzație de lejeritate și vitalitate.


 Aceste patru tratamente fac parte din programul de tratamentul diferential a celulitei in Moldova (DLC). Cosmetologii centrului High Care dau dovadă de profesionalism pentru a satisface nevoile clienților, iar rezultatul este unul uimitor pentru pielea dvs.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.