Fotoepilare in Moldova

 Fotoepilare este una dintre cele mai populare proceduri de eliminarea a firelor de păr nedorite.

Wavemed (Italia) este o companie pe piața de cosmetologie cu aparataj. Procedurile cu aparataj, estetice și medicale care permit rezolvarea rapidă a unei serii de probleme cosmetice și medicale și fără intervenția unui chirurg devin din ce în ce mai populare în fiecare an. Luând în considerare tendințele actuale ale pieței, Wavemed a dezvoltat sistemul Venus, care vă permite să combinați mai multe tehnici în timpul unei proceduri de fotoepilare in Chisinau, deschizând noi oportunități pentru clienți.


La ce este capabil combinatorul de frumusețe Wavemed?:

Frecvențe radio:

  • Ridicarea pielii faciale
  •  Tratamentul acneei

Lumina pulsată - IPL:

  • Fotoepilare
  • Îndepărtarea petelor de vârstă și a vaselor de sânge
  • Fotorejuvenare


ATC - sistemul Venus are un senzor de control al temperaturii încorporat în piesa de mână. Medicul poate seta temperatura de încălzire necesară, la atingerea căreia sistemul va emite un bip și poate controla puterea, menținând temperatura la nivelul stabilit. La Centrul de cosmetologie High Care, puteți obține o consultație cu un cosmetolog despre procedura de fototerapie. Consultările sunt oferite gratuit, pe bază de programare.


Lista serviciilor noastre include:


Salon de infrumusetare in Chisinau

Alte Servicii Highcare

mai mult de 13 servicii

mai mult de 17 servicii

mai mult de 20 servicii

mai mult de 12 servicii

Programare la procedura

Pentru a vă înscrie la procedură, vă rugăm să completați formularul. Specialistul nostru vă va suna  pentru detaliiNu ați găsit un serviciu potrivit pentru dvs.?

Lăsați numărul dvs. de contact și doar într-un singur clic specialistul nostru vă va contacta și vă va ajuta să alegeți procedurile potrivite.